Deze website gebruikt cookies om het bezoek voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken

 • Lampenkappen
  op maat

  Specialist in alle soortenVerander de uitstraling van uw lamp naar uw stijl door eenvoudig de lampenkap te vervangen. U kunt volledig uw eigen lamp samenstellen!
 • LED zoals
  licht bedoeld is

  De warmte van een gloeilampDe IntraLED lichtbronnen maken gebruik van 6 LED's, welke op zeer innovatieve wijze in de lamp zijn aangebracht.
 • Informatie Diensten
  & Producten

  Alle info over ons aanbodMet gepaste trots kunnen wij van Intra verlichting u een zeer uitgebreide collectie producten en diensten aanbieden.
 • 1
 • 2
 • 3

BinnenverlichtingBinnenverlichting - Intra Verlichting

Met gepaste trots kunnen wij u een zeer uitgebreide collectie luxe armaturen aanbieden. Een breed scala aan kleuren en materialen staat tot uw beschikking.

Iedere ruimte verlicht

Alle mogelijkheden met betrekking tot het verlichten van uw bedrijf vindt u bij Intra Verlichting. We maken onderscheid naar verschillende typen verlichting zoals hanglampen, wandspots, plafondlampen, tafellampen, inbouwspots en vloerlampen. Daarnaast komt specifieke verlichting voor ruimtes binnen uw pand aan bod, waarbij u moet denken aan badkamer- en keukenverlichting.

Luxe armaturen

Intra Verlichting voert al meer dan 10 jaar een complete lijn armaturen voor de zakelijke markt. Onze klantenkring bestaat o.a. uit verzorgingshuizen, theaters en hotels. Speciaal voor bedrijven kunnen wij onderstaande armaturen leveren:

 • Noodverlichting
 • Downlights
 • In & opbouw armaturen
 • etc.

Om u een beter inzicht te geven van welke armaturen wij kunnen leveren, kunt u via onderstaande links onze voorbeeld catalogus bekijken of downloaden (pdf-bestanden)

Van klassiek tot modern

Voor elke stijl verlichting hebben wij een passende oplossing klaar liggen. Onze inkoopafdeling is voortdurend op zoek naar de laatste trends en houdt de prijs-kwaliteitverhouding van producten continue bij, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste aankoop.

 

Buitenverlichting

Buitenverlichting - Intra VerlichtingOp zoek naar buitenverlichting of buitenlampen? Dan bent u op het juiste adres! Intra Verlichting biedt u een groot assortiment in buitenverlichting. Onze buitenverlichting is van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijst. Of u nou op zoek bent naar een design sokkel of sensor wandlamp voor bij het tuinpad, bij ons vind u wat u zoekt.

Verscheidene mogelijkheden

De mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting zijn enorm. U kunt kiezen voor functionele buitenlampen, met bijvoorbeeld een bewegingssensor, maar natuurlijk ook voor sfeerverlichting in uw tuin of aan de gevel van uw woning. Uw verlichting moet natuurlijk wel voldoen aan de eisen die hier aan gesteld worden. Met name de IP-waarde is van belang: de IP-waarde van een armatuur geeft de mate van bescherming aan tegen stof en (spat) water. Hoe hoger deze waarde, hoe beter de bescherming. Doorgaans hebben wandlampen voor buiten een IP-waarde van 44, terwijl buiten grondspots IP67 hebben.

Modern en design

Moderne en energiezuinige buitenlampen worden veel toegepast in de hedendaagse tuinen. Functionele en moderne buitenverlichting zorgt hier voor het puntje op de i.

Veiligheid en energieverbruik

Populaire buitenverlichting zijn lampen in een 12 volt uitvoering. Deze laagspanning 12 volt tuinverlichting is erg veilig en kindvriendelijk. De kwaliteit en het aanbod van solar buitenverlichting neemt enorm toe de laatste jaren. De kwaliteit van de huidige generatie tuinlampen op zonne energie is sterk verbeterd. Hiernaast neemt de vraag naar energiezuinige LED verlichting toe. Buitenverlichting brand vooral 's winters vaak erg lang. Het is dan een verstandige keus om voor deze soort verlichting te kiezen.

Wij verkopen luxe armaturen van o.a. de volgende merken:Intra Verlichting - Merken luxe armaturen

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of prijsopgave. U zult er geen spijt van krijgen!