Deze website gebruikt cookies om het bezoek voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken

 • Lampenkappen
  op maat

  Specialist in alle soortenVerander de uitstraling van uw lamp naar uw stijl door eenvoudig de lampenkap te vervangen. U kunt volledig uw eigen lamp samenstellen!
 • LED zoals
  licht bedoeld is

  De warmte van een gloeilampDe IntraLED lichtbronnen maken gebruik van 6 LED's, welke op zeer innovatieve wijze in de lamp zijn aangebracht.
 • Informatie Diensten
  & Producten

  Alle info over ons aanbodMet gepaste trots kunnen wij van Intra verlichting u een zeer uitgebreide collectie producten en diensten aanbieden.
 • 1
 • 2
 • 3

Lampenkappen - Intra verlichtingLampenkappen specialist

Intra verlichting is gespecialiseerd in alle soorten lampenkappen en levert lampenkappen aan de zakelijke markt.

De lampenkap is het meest in het oog springende onderdeel van uw vloerlamp of hanglamp. Verander de uitstraling van uw lamp naar uw stijl door eenvoudig de lampenkap te vervangen.

Intra Verlichting biedt u een ruim assortiment lampenkappen aan. Mocht u niet alleen een lampenkap nodig hebben, zijn er ook verschillende lampvoeten, lampenbalken en ophangsystemen te zien in diversen maten en materiaalsoorten. U kunt volledig uw eigen lamp samenstellen!

Lampenkappen: mogelijke modellen

Lampenkappen van Intra Verlichting zijn naast tal van kleuren en stoffen ook in diverse soorten modellen te verkrijgen. Er wordt hierbij met een standaard matenlijst gewerkt, waarvan u onderstaand enkele voorbeelden kunt zien. Maar informeer vooral naar alle overige mogelijkheden die u geboden kunnen worden!

Lampenkappen: eigen bedrukking

Naast de op maat gemaakte lampenkappen met een door u gekozen standaard materiaal, kunnen wij ook veel voor u betekenen op het gebied van bedrukte lampenkappen. In het atelier staan de modernste technieken u ter beschikking. U kunt op lampenkappen laten printen wat u wilt, zoals foto's, bedrijfslogo's of laat door ons een ontwerp maken.

lampenkappen-modellen

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of prijsopgave. U zult er geen spijt van krijgen!