Projectverlichting

Projectverlichting - Intra verlichting

Decoratieve verlichting is meer dan alleen een mooi armatuur. Verlichting langs de vloer, wanden die van kleur veranderen, alles is tegenwoordig mogelijk en zeker met LED techniek. Ook een vintage hanglamp kan worden voorzien van een warm-kleurige LED lichtbron. Zeker met de LED filament lampen mogen lichtbronnen ook weer gezien worden. Sterker nog, diversen transparante armaturen worden daar speciaal voor gefabriceerd en ontwikkeld.

De juiste decoratieve lamp zorgt voor de juiste sfeer en of uitstraling en dat i.c.m. de juiste (LED) lichtbron creëert u een sfeer die u wenst. Er zijn zelfs decoratieve lampen met dim-to-warm ingebouwd hoe meer deze lichtbronnen worden gedimd hoe warmer ze worden. Helder wit licht op werkplekken en warm wit licht bij te ontspannen. Of het bedienen van de verlichting via smart Phone en of tablet, alles is tegenwoordig mogelijk met decoratieve verlichting.

Decoratieve verlichting bepaald de sfeer, productiviteit en veiligheid.

Bij decoratieve verlichting was het vroeger zo dat onderdelen, zoals kabels en schroeven, moest worden weggewerkt. Op dit moment mogen deze details juist weer gezien worden en is het echt een trend! Doorleefde en ruwe materialen zijn op dit moment erg populair. Een industriële hanglamp met roest is nu juist een echte blikvanger. Met decoratieve lampen met moderne vormen, nieuwe materialen en opvallende details creëert u een meerwaarde aan uw ruimte.

Het voortdurend inspelen op en creatief toepassen van sfeer en trends is, dankzij een gezamelijke 40 jaar aan ervaring, ons handelsmerk geworden. Door ons brede assortiment hebben we voor elke wens een juiste decoratieve lamp.

Intra verlichting adviseert, ontwerpt en levert projectverlichting. Neem vrijblijvend contact met ons op