Winkelverlichting

Retail verlichting - Intra verlichting

Verlichting is een belangrijk aspect van de inrichting van uw winkel. Denk hierbij aan de juiste hoeveelheid verlichting en kleur, maar zeker ook wat voor sfeer en uitstraling u met verscheidene lampen kunt creƫren. De keuze voor welk type lamp u gaat gebruiken is erg belangrijk. Het kan bijvoorbeeld een weloverwogen keuze zijn om TL of LED als lichtbron toe te passen. Vooral voor een prijsvechter kan dit een bepaald karakter versterken.

Algemene winkelverlichting

Om de producten in uw winkel zo goed mogelijk te presenteren, moet u deze spreekwoordelijk in het juiste licht plaatsen. Dat lukt met de juiste winkelverlichting. Winkelverlichting bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder algemene verlichting. Dat is het deel van de winkelverlichting dat voor de basisverlichting van de winkel zorgt.

Etalage en entree verlichting

Een goede winkel kan niet zonder een goede etalage. Dit is in veel gevallen het eerste wat winkelend publiek ziet en met dit visitekaartje wordt de mogelijke klant overtuigd dat een bezoek aan uw winkel de moeite waard is. Naast de etalage is de entree de plaats waar een eerste indruk over uw winkel wordt gevormd. De nadruk ligt dan ook niet alleen op de functionaliteit, maar ook op het representatieve karakter van de verlichting die in deze ruimte word toegepast.

Intra verlichting adviseert, ontwerpt en levert winkelverlichting. Neem vrijblijvend contact met ons op