Intra Verlichting - Specialist in Verlichting

Over Intra verlichting

Intra verlichting is in 2013 opgericht door Dave de Kogel. Verlichtingsspecialist met meer dan 24 jaar ervaring in de verlichtingsbranche, waardoor deskundigheid op het gebied van verlichting in ruime mate aanwezig is. Daar kunt u als klant natuurlijk uw voordeel mee doen, want deze deskundigheid is voor u gratis. U betaalt tenslotte alleen voor de afgenomen producten en/of speciaal afgenomen diensten.

We hebben een klein, hecht team van ervaren specialisten (gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring), waarmee we zowel de interne als externe communicatielijnen kort kunnen houden. Hierdoor kunnen we makkelijk, snel en efficient uw wensen realiseren. Ook zijn wij lokaal geörienteerd, waardoor wij in spoedgevallen zeer snel kunnen handelen

Doordat wij het merendeel van onze producten rechtstreeks inkopen bij de fabrikant of bij een inkooporganisatie, kunnen wij u vrijwel ieder merk tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Naast deze scherpe prijsstelling, zult u als klant ook meteen de flexibiliteit en klantgerichtheid van ons bedrijf ervaren.

Op de achterliggende pagina’s van deze website, vindt u alle informatie over ons bedrijf, diensten, klanten en projecten. Hiernaast hebben wij webshops gespecialiseerd in trendy verlichting en luxe Philips armaturen. Ik nodig u van harte uit om ook deze websites te bekijken, zodat u een goede indruk krijgt van wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Intra Verlichting OutletTrendy Lampen
Intra verlichting, uw B2B partner op het gebeid van verlichting! Neem vrijblijvend contact met ons op