Deze website gebruikt cookies om het bezoek voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken

 • Projecten &
  Advies op maat

  Hét adres voor custom madeAlle mogelijkheden met betrekking tot het verlichten van uw bedrijf vindt u bij Intra Verlichting.
 • Voorbeelden van
  ons werk

  Een beeld zegt meer dan...Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Hier vindt u een selectie klant-gerelateerde projecten.
 • 1
 • 2

Projecten en adviesProjecten - Intra Verlichting

Heeft u voor uw bedrijf speciale verlichting nodig, zoals afwijkende maatvoering, verouderingseffecten, etc? Bij Intra verlichting bent u op het juiste adres voor “Custom Made”.

Speciale armaturen

Intra Verlichting voert al meer dan 10 jaar een complete lijn armaturen voor de zakelijke markt. Onze klantenkring bestaat o.a. uit verzorgingshuizen, theaters en hotels. Speciaal voor bedrijven kunnen wij onderstaande armaturen leveren:

 • Noodverlichting
 • Downlights
 • In & opbouw armaturen
 • etc.

Luxe armaturen

Alle mogelijkheden met betrekking tot het verlichten van uw bedrijf vindt u bij Intra Verlichting. We maken onderscheid naar verschillende typen verlichting zoals hanglampen, wandspots, plafondlampen, tafellampen, inbouwspots en vloerlampen. Daarnaast komt specifieke verlichting voor ruimtes binnen uw pand aan bod, waarbij u moet denken aan badkamer en keukenverlichting.

Lichtadvies

Onze onafhankelijke verlichtingspecialisten beschikken over de juiste kennis om totaaloplossingen te ontwikkelen voor iedere verlichting situatie. Hierbij zijn natuurlijk uw budgettaire en functionele wensen altijd ons vertrekpunt. Als onafhankelijk verlichtingsadviseur zijn we niet gebonden aan een merk. Wij voeren een breed assortiment en kiezen voor elk project de beste lichtoplossing.

Projectmatig denken

Wij kunnen meedenken tijdens alle fases van het project. Naast lichttechnische zaken, kan natuurlijk ook rekening gehouden worden met de installatie-technische aspecten. Hierdoor wordt voor u het meest optimale verlichtings systeem gecreëerd.

Advies op locatie

Wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig is om uw bedrijf opnieuw vorm te geven wanneer u op een andere locatie beslissingen moet nemen. Wij komen graag naar uw bedrijf om samen met u de vele voorbeelden die wij hebben door te nemen en toepasbaar te maken voor uw bedrijfsomgeving.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of prijsopgave. U zult er geen spijt van krijgen!