Deze website gebruikt cookies om het bezoek voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken

 • Projecten &
  Advies op maat

  Hét adres voor custom madeAlle mogelijkheden met betrekking tot het verlichten van uw bedrijf vindt u bij Intra Verlichting.
 • Voorbeelden van
  ons werk

  Een beeld zegt meer dan...Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Hier vindt u een selectie klant-gerelateerde projecten.
 • 1
 • 2

Klant: Hotel Ambassade

Omschrijving werkzaamheden

In de loop der jaren is het Ambassade Hotel sterk uitgebreid. Begon het met één grachtenpand in 1953, het hotel bezit nu in totaal 58 kamers verdeeld over tien grachtenpanden.

In verband met een beoogde ”Green Key” certificering was Hotel Ambassade op zoek naar LED lichtbronnen die de huidige gloei- en halogeenlampen zouden moeten vervangen. De wens was wel dat de uitstraling van de traditionele gloeilamp behouden zou blijven.

De overgrote meerderheid van de LED lichtbronnen die op dit moment in de markt worden aangeboden voldoen niet aan deze wens. Kleurtemperatuur, levensduur en uitstraling laten vaak te wensen over. Dit probleem zag Intra Verlichting al snel in en begon zelf een lijn van zeer hoogwaardige LED lichtbronnen te importeren: IntraLED.

De IntraLED lichtbronnen sloten zo goed aan bij de wensen van het Ambassade Hotel, dat we inmiddels honderden van deze LED juweeltjes hebben geleverd. Het doel is om in een tweetal fases het hotel verder te voorzien van verscheidene modellen IntraLED lichtbronnen, waardoor het hotel in aanmerking komt van de ”Green Key” certificering.

Gebruikte verlichting & materialen

 • IntraLED lichtbronnen

Behaalde doelen:

 • In 3 fases naar Green Key certificering
 • Levering LED producten voldoen in alle opzichten aan gestelde wensen

terug naar portfolio